Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Legends Arceus

Pokémon Legends Arceus sålde 6,5 miljoner exemplar på bara några dagar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Pokémon-spelen brukar alltid sälja något alldeles skoningslöst, och de senaste delarna har slagit flera rekord runt om i världen. Tydligen är Pokémon Legends Arceus inget undantag, och sedan det släpptes för dryga veckan sedan har det kommit att bli ett av de snabbast säljande spelen i Pokémon-historien.

Via Twitter bekräftar Nintendo att det på bara några få dagar lyckades sälja över 6,5 miljoner exemplar, trots att det bara finns på en enda plattform:

"Thank you to the more than 6.5 million explorers worldwide who have already embarked on an exciting new adventure in #PokemonLegendsArceus! We hope you're loading up on more potato mochi before your next research mission!"

Att fler försäljningsmilstolpar kommer slås närmsta tiden är det väl knappast någon som tvivlar på?

Pokémon Legends Arceus

Relaterade texter

0
Ny Pokémon-sändning på söndag

Ny Pokémon-sändning på söndag

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

På söndag, den 27 februari, är det dags för en ny Pokémon-sänding. Datumet i fråga är nämligen den så kallade "Pokémon-dagen" som äger rum varje år, och The Pokémon...

1
5 snabba: Pokémon Legends: Arceus

5 snabba: Pokémon Legends: Arceus

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Johan Vahlström

Nu är det snart dags för nästa spel i Pokémon-serien och denna gång verkar det som att vi kommer att få se en helt ny typ av spel med dessa väldigt populära fickmonster...



Loading next content