Svenska
Gamereactor
nyheter
Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Prince of Persia: Sands of Time är fortfarande på väg

Även om datumet försvunnit från kalendern och förhandsbokningar återbetalas, är titeln under utveckling hos Ubisoft Montreal...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mitt bland alla utannonseringar under Ubisofts eget event Ubisoft Forward i september, slog det många att Prince of Persia: The Sands of Time inte nämndes alls. Remaken, vars utveckling överlämnades till Ubisoft Montreal i maj, försvann från nyheterna i juni när ytterligare en försening bekräftades, och sedan dess har det varit helt tyst från företagets sida. Fram tills nu.

I ett nytt inlägg på Ubisofts blogg besvaras de viktigaste frågorna från fans av serien, och vi börjar med den viktigaste; Prince of Persia: The Sands of Time Remake har inte lagts ner. Projektet är fortfarande på gång hos den kanadensiska studion - detta trots att återbetalningar gjorts till de som bokat det.

Ubisoft säger att de hoppas kunna ge mer information om hur arbetet fortskrider snart, samt tillägger också att det inte finns några planer på nya versioner av andra titlar i serien efter Sands of Time-remaken.

Ser du fortfarande fram emot Prince of Persia: The Sands of Time Remake eller har du slutat hoppas på detta?

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Relaterade texterLoading next content