Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last Guardian

Priset på The Last Guardian sänks till 329 kronor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Last Guardian fick blandade betyg när det släpptes i december förra året, där somliga ansåg att det var ett mästerverk och andra att det helt enkelt inte var värt den extremt långa väntan. Även om underkända betyg lyckligtvis saknades, fick det kanske somliga att tveka på inköp.

The Last Guardian har nätt och jämnt synts till på några försäljningslistor, och kanske är det just detta som är orsaken till att Sony nu mindre än två månader efter premiären bestämmer sig för att kapa priset med runt en tredjedel på PSN Store. 329 kronor kostar det nu, och detta är dessutom en permanent sänkning.

Förhoppningsvis kan det få folk som varit tvekande men nyfikna att slå till. Kommer du ge det chansen nu? Vår recension hittar du här.

The Last Guardian

Tack Polygon

Relaterade texter

The Last GuardianScore

The Last Guardian

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Flera år av väntan är äntligen över, kan The Last Guardian leva upp till de smått otroliga förväntningarna? Vi har klättrat på gigantiska vidunder för att ta reda på det...Loading next content