Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Remake

PS Plus-versionen av Final Fantasy VII: Remake blir gratis att uppgradera till PS5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony slog på stort för Playstation Plus-medlemmarna i mars när de gav oss Final Fantasy VII: Remake, Remnant: From the Ashes, Maquette och Farpoint som fria titlar. De fick dock ändå en del kritik då de lagt in en begränsning som gjorde att det inte gick att uppgradera förstnämnda titel till Playstation 5-utgåvan. Lyckligtvis har Sony och/eller Square Enix kommit på bättre tankar inför julafton.

Square Enix meddelar nämligen att alla som skaffat Final Fantasy VII: Remake via PS Plus kommer att kunna uppgradera till Playstation 5-utgåvan från och med onsdagen den 22 december. Samma dag kommer Episode Intermission-expansionen dessutom säljas med 25% rabatt.

Alla är dock inte nöjda, och det klagas friskt från de som gick på den officiella linjen (att det inte skulle gå att uppgradera) och betalade för uppgraderingen. De har nu nämligen betalat för uppgraderingen som nu alltså är gratis.

Final Fantasy VII: Remake

Relaterade texter

Final Fantasy VII: RemakeScore

Final Fantasy VII: Remake

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Efter 23 år har vi tagit tåget till Midgar igen i en omarbetad utgåva av det fantastiska Final Fantasy VII och Henric är lyrisk...Loading next content