Svenska
Gamereactor
esports
Rocket League

Psyonix beskriver Rocket League Championship Series offseason-planer

Olika tredjepartsturneringar och olika evenemang planeras.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan vi väntar på att Pysonix ska dela ytterligare information om säsongen 2024 av Rocket League Championship Series, något som utvecklaren lovar att göra inom de närmaste månaderna, har vi fått veta allt om lågsäsongsplanerna för e-sportscenen.

Vi får veta att Collegiate Rocket League inte bara kommer att göra sin återkomst för Fall Semester från och med oktober, utan det kommer att finnas en skiffer av community-turneringar som anordnas av tredjepartsorganisationer att starta.

Inför den nya säsongen kan vi se fram emot att 1v1- och 3v3-turneringar hålls över hela världen, var och en med prispotter av olika storlekar. Eftersom det finns en hel del turneringar planerade för de kommande månaderna kan du gå hit för att hitta en målsida som informerar om regionen de hålls i, formatet, prispotten och även när de kommer att äga rum.

Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...Loading next content