Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Global Series återvänder 2023

Det blir en helt offlineturnering för topplag runt om i världen att tävla på.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Krafton har lyft gardinerna för vad 2023 håller för PUBG: Battlegrounds esportsfans. Inte bara kommer 2023 att se återkomsten av PUBG Global Series-turneringen, som kommer att vara en "ny nivå-1 full-offline-turnering för de bästa regionala lagen att tävla på global nivå", men vi får också veta att det kommer att finnas ett partnerprogram som introduceras, tillsammans med återkomsten av Global Championship och Nations Cup.

Som nämnts i ett blogginlägg kommer partnerprogrammet att vara ett sätt för Krafton att erbjuda "fördelar och titlar till våra bästa e-sportpartners", med partners utvalda genom en screeningprocess. Dessa fördelar inkluderar märkesvaror i spelet, samt garanterade platser i PUBG Global Series, där nya partnerteam bestäms årligen.

När det gäller PUBG Global Championship och Nations Cup, och de finare detaljerna i Global Series, har Krafton ännu inte delat många andra detaljer, men vi lovas att höra mer information i början av december.

Vad vi har fått höra är att utvecklaren vill begränsa rankad lek och e-sport ytterligare, och kommer också att öppna en dedikerad PUBG Esports-arena i Korea under första halvåret 2024.

Ta en titt på det föreslagna schemat för säsongen 2023 nedan.

PUBG: Battlegrounds

Relaterade texterLoading next content