Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Global Series första turnering som hålls i Malaysia

Det kommer att starta nästa månad och har en prispott på $ 500,000.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Krafton har nu meddelat att den första PUBG Global Series-turneringen någonsin startar nästa månad och att den kommer att hållas i Kuala Lumpur i Malaysia. Evenemanget är inställt på 27 april till 7 maj och kommer att innehålla en prispott på $500 000, och vi får också veta lite om formatet.

Totalt kommer 24 lag att vara närvarande, inklusive de åtta partnerteamen, med de återstående platserna fördelade enligt följande: tre från Amerika, sex från APAC, fem från Asien och två från Europa.

När det gäller formatet får vi veta att det kommer att börja med ett gruppspel, vilket kommer att leda till en vinnare / förlorare knockout -konsol, allt före Grand Finals den 7 maj. Det blir också den sista turneringen som använder v3.0.5-regeluppsättningen, och lag kommer att tävla på Erangel- och Miramar-kartorna.

PUBG: Battlegrounds

Relaterade texterLoading next content