Svenska
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Quantic Dream ger ut sina spel själva efter Detroit: Become Human-succén

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter spelsläpp som Heavy Rain, Beyond: Two Souls och Detroit: Become Human - var det många som trodde att Quantic Dream var en Sony-studio. I själva verket hade de bara ett avtal på ett antal spel och efter att NetEase köpt in sig i studion, valde de att fortsättningsvis satsa på multiformat, något som ledde till PC-lanseringar av sina senaste titlar.

Nu meddelar grundarna David Cage och Guillaume de Fondaumière via egna hemsidan dels att Quantic Dream fyller 23 år i år, och dels att Detroit: Become Human-succén hjälpt dem att bli helt oberoende. Därmed kommer de fortsättningsvis att ge ut sina egna spel och även hjälpa andra utvecklare genom att investera i dem. Att det är multiformat som gäller fortsättningsvis slås återigen fast, och de skriver:

"This new venture will allow us to make decisions in total independence, and to address the technological and strategic opportunities of next-generation platforms"

Vi har flera Quantic Dream-fans på redaktionen, och ser fram emot att få se vad de har på gång härnäst, gör du också det?

Detroit: Become Human

Relaterade texter

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

RECENSION. Skrivet av André Wigert

På grund av Detroit: Become Humans moralmördande dilemman och intensiva handling har André Wigert blivit rejält tunnhårig.Loading next content