Svenska
Gamereactor
nyheter
Assetto Corsa Competizione

Racing Dreams är tillbaka: Petter testkör Nordslingan i Assetto Corsa Competizione

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När det regnar på Nürburgring Nordschleife och 26 stycken GT3-bilar trängs i bredd, då är det lätt hänt att man harklar sig cirka 30 000 gånger under en och samma video. Detta gör vår kära chefredaktör dagen till ära då han rattar runt en Mercedes AMG GTR runt denna legendariska bana som för elva dygn sen äntligen lades till i Assetto Corsa Competizione, och tycker till om hur väl Kunos lyckats med att återskapa "Det gröna helvetet".

Gamereactors 6DOF Full motion-racingrigg består av ett SR3-system från svenska Simrig som monterats på en X1-Pro Cockpit från Simlab och sen placerats ovanpå en Traction Plus Platform från Next Level Racing. Detta drivs av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 och AMD 7900 XT Red Devil, och i monitorväg använder vi oss av tre stycken LG CX 55" Oled-TV:s. Rattbasen är en Fanatec DD2 med en Podium M4 GT-ratt, en Fanatec Podium Monte Carlo Rally + Podium Button Module och Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

Racing Dreams är en serie videosnuttar samt artiklar där chefredaktör Petter Hegevall delar med sig av sitt brinnande intressen for simulatorracing och du ser dessa videos varje tisdag samt fredag här på Gamereactor. Videon ser du nedan:

HQ
Assetto Corsa Competizione

Relaterade texter

5
Assetto Corsa CompetizioneScore

Assetto Corsa Competizione

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det lilla italienska teamet som för sex år sedan slog simracingvärlden med storm har nu dundrat ut sitt senaste stickspår till våra nuvarande konsoler, och Petter är inte imponerad...Loading next content