Svenska
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally 2.0

Racing Dreams: Petter pratar EA Sports WRC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter ett sju veckor långt uppehåll på grund av dryga hårdvarubekymmer i Racingriggen är vi tillbaka med mer Racing Dreams och i detta klippet rattar jag en 2008 års STi på grekiskt grovgrus i Dirt Rally 2.0 och pratar om förväntningarna på EA Sports WRC, samtidigt.

Gamereactors 6DOF Full motion-racingrigg består av ett SR2-system från svenska Simrig som monterats på en X1-Pro Cockpit från Simlab och sen placerats ovanpå en Traction Plus Platform från Next Level Racing. Detta drivs av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 och AMD 6950 XT Red Devil, och i monitorväg använder vi oss av tre stycken LG CX 55" Oled-TV:s. Rattbasen är en Fanatec DD2 med en Podium M4 GT-ratt, en Cube Controls CSX3 och Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

Racing Dreams är en serie videosnuttar samt artiklar där chefredaktör Petter Hegevall delar med sig av sitt brinnande intressen for simulatorracing och du ser dessa videos varje tisdag samt fredag här på Gamereactor.

Videon ser du nedan:

HQ

Relaterade texter

Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

R E W I N D ! Petter introducerar en kategori av recensioner där vi blickar tillbaka på ett spel som lagats, uppdaterats och kompletterats sedan vi först recenserade det, och delar ut ett nytt betyg...Loading next content