Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter V: Arcade Edition

Räkna inte med Street Fighter 6 på länge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Street Fighter V blev en väldigt kritiserad del i Capcoms anrika fightingserie och först efter hårt jobb från Capcom, har spelet nått upp till den nivå det borde ha haft redan vid lanseringen. Men som för att inte göra alla för nöjda, passade Capcom dock på att fylla både arenor och kämpar med reklam - vilket också lett till svidande kritik.

Så när kommer nästa del då? Tyvärr verkar det som att vi kommer få vänta på Street Fighter 6, och källa till det är självaste Street Fighter-producenten Yoshinoro Ono som på Twitter skriver såhär angående EVO-förhoppningarna på en uppföljare:

"I don't have Street Fighter 6. Who ever said so? Our mind is only in one place, Street Fighter V: Arcade Edition work!"

Tror du att Street Fighter 6 släpps inom de närmsta åren?

Street Fighter V: Arcade Edition

Relaterade texter

7
Top 10: Street Fighter-kämpar

Top 10: Street Fighter-kämpar

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Efter att ha rankat och rangordnat tio favoritfighters ur Tekken-serien är det dags för det Petter anser vara Capcoms främsta strykpåsar...

1
Räkna inte med Street Fighter 6 på länge

Räkna inte med Street Fighter 6 på länge

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Street Fighter V blev en väldigt kritiserad del i Capcoms anrika fightingserie och först efter hårt jobb från Capcom, har spelet nått upp till den nivå det borde ha haft...Loading next content