Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rapport: Räkna inte med att Starfield kommer till Playstation 5

Windows Central-redaktören: "Jag har bra källor som säger att ingen arbetar på Starfield till Playstation just nu."

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft hade ett event förra månaden där de förklarade att de håller fast vid sina exklusiva spel, men att de ändå kommer släppa vissa titlar till andra format i de fall det är logiskt. De fyra spel som bekräftades till Playstation och Switch var alla över ett år gamla och två av dem behöver en större publik eftersom de verkar vara maxade till de nuvarande formaten; Hi-Fi Rush, Pentiment, Grounded och Sea of Thieves.

Innan detta bekräftades fanns det mängder av rykten som hävdade att Starfield också skulle komma till Playstation 5, och även efter att Microsofts nya policy presenterats har det funnits ett och annat rykte om saken. Men kanske ska man inte hoppas för mycket, eftersom Windows Central-redaktören Jez Corden (känd för att vara pålitlig) nu skriver på X att det inte kommer att ske inom överskådlig tid och att det inte finns en Playstation 5-version under utveckling:

"I'll say definitively: I have great sourcing that nobody is working on Starfield for PlayStation right now."

Ingen officiell bekräftelse, men en god källa åtminstone. Även om det fortfarande kan komma, innebär det faktum att ingen arbetar med det i dagsläget att det dröjer länge om Microsoft skulle ändra sig.

Starfield-spelare väntar för närvarande på Shattered Space-expansionen, som troligtvis kommer utannonseras snart, och förhoppningsvis släppas ganska kort därefter.

Starfield
Vi hoppas på att kunna bygga egna rymdbaser när Shattered Space släpps. Vad hoppas du på?

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content