Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Eclipse

Rapport: Star Wars Eclipse släpps i slutet av konsolgenerationen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Star Wars Eclipse var en av de mest spektakulära presentationerna under The Video Game Awards. Det är ett äventyrsspel, utvecklat av franska studion Quantic Dream (Fahrenheit, Detroit: Become Human), men det hade knappt utannonserats förrän det kom rapporter om en problematisk utveckling.

Det har bland annat ryktats att studions grafikmotor inte klarar att skapa ett levande och öppet Star Wars-universum, och att det något skamfilade ryktet efter rapporter om en usel arbetsplats gjort det svårare att rekrytera folk. Journalisten och insidern Tom Henderson har tidigare sagt att vi inte ska förvänta oss att äventyret släpps före 2025, men har nu ändrat sig.

I en ny rapport på Xfire skriver Henderson att de fortfarande har svårt att fylla nödvändiga roller och att det nya förväntade lanseringsfönstret är först 2027-2028. Det borde innebära att vi är i slutet av den här generationen, eller kanske till och med i början av Playstation 6 och nästa Xbox.

Rapporten är väl värd att kolla in med grundliga förklaringar om vad som orsakar alla dessa förseningar, men i princip ska du inte räkna med att spela Star Wars Eclipse inom den närmsta framtiden.

Star Wars Eclipse

Relaterade texter



Loading next content