Svenska
Gamereactor
nyheter
State of Decay 3

Rapport: State of Decay 3 är fortfarande i förproduktion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått två år sedan Undead Labs presenterade den första teasern för State of Decay 3, men sedan dess har vi inte hört något alls från studion, annat än fortsatt utveckling av föregångaren. Det kan mycket väl bero på att de arbetar hårt med titeln, men det kan också tyda på att de har haft svårt att komma ur startblocken.

Kotaku har publicerat en djupgående artikel om utvecklingen, där flera källor hävdar att spelet fortfarande är under förproduktion. Det antas bero på att det har funnits interna tvister om vad State of Decay 3 egentligen ska vara - ett ambitiöst onlinespel eller en mer konservativ och direkt uppföljare.

Tydligen har den kvinnliga personalen heller inte heller känt sig särskilt bekväm och har känt sig förbisedd och tystad. Personalchefen Anne Schlosser har tydligen inte hjälpt till med detta, utan har bland annat avfärdat anklagelser och ofta stöttat förövarna snarare än de utsatta. Detta ledde så småningom till att Schlosser avskedades efter att att Microsofts egen personalavdelning ingrep.

Allt detta är naturligtvis obekräftade uppgifter tills vidare, så ta det med en nypa salt.

State of Decay 3

Relaterade texterLoading next content