Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Rapport: Team Heretics planerar sin återkomst till Call of Duty

E-sportorganisationen påstås samarbeta med Florida Mutineers.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det ser ut som att ytterligare en Call of Duty League lagomprofilering kan äga rum inför nästa säsong av den Activision-ägda ligan. En rapport från Dexerto har uppgett att Team Heretics planerar sin återkomst till toppnivån av CoD esports och kommer att göra det genom att samarbeta med Florida Mutineers-teamet för att skapa Florida Heretics.

Allt detta kommer efter att tidigare rykten började virvla som föreslog att Mutineers letade efter att lämna CDL-utrymmet, men den senaste rapporten tyder på att de har hittat en lösning som håller dem kvar i tävlingen.

Hur som helst har ingen officiell bekräftelse gjorts av varken CDL-teamet eller Team Heretics, men om detta partnerskap och sannolikt omprofilering ska äga rum, förvänta dig ett formellt tillkännagivande under de kommande veckorna, så att laget kan vara redo för kampanjen 2023/24, som sannolikt kommer att börja i slutet av 2023 efter den aktuella säsongens tidigare kick-off.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterade texterLoading next content