Svenska
Gamereactor
nyheter
The Crew

Rapport: Ubisoft har börjat radera The Crew från folks digitala spelbibliotek

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Loppet är kört för Ubisofts gamla racingspel The Crew, för enligt flera rapporter har bolaget nu börjat radera det från folks digitala spelbibliotek. Anledningen, ja det är att spelets servrar stängdes ner den första april, vilket uppenbarligen fått Ubisoft att börja skrubba bort spelet från folks Connect-konton också. Något som upprörda individer liknar vid ren och skär stöld.

Det ska dock poängteras att The Crew är en online-endast-upplevelse, så utan servrarna finns det inte heller värst mycket att göra. För de som uppskattar serien finns fortfarande The Crew 2 och det senaste tillskottet Motorfest att sätta tänderna i.

Hur som så är det hela ändå ännu en fingervisning om vad den digitala framtiden faktiskt innebär, och alla dessa online-endast titlar som i allt större utsträckning kommit att dominera.

Vad tycker du om spel som är online-endast, och inte går att spela offline i singleplayer alls?

The Crew
Soppatorsk för The Crew.

Källan

Relaterade texter

The CrewScore

The Crew

RECENSION. Skrivet av Johannes Leander

Johannes har den senaste veckan levt sitt liv i Ubisofts upphåsade massiva online-racer. Lyckas det uppfylla den amerikanska drömmen?

7
Ladda ned The Crew gratis nästa vecka

Ladda ned The Crew gratis nästa vecka

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Ubisoft firar 30 år, och i det sammanhanget släpper företaget ett spel gratis, varje månad under resten av året. Vi har redan blivit bortskämda med Prince of Persia: The...Loading next content