Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Rare försöker nu stoppa Sea of Thieves-fuskarna

Den brittiska utvecklaren bekräftar att Epic Games populära Easy Anti-Cheat läggs till i deras piratsimulator denna månad...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om vi förmodligen inte borde förvänta oss att pirater och sjörövare spelar schysst, är fusk ett växande problem i Sea of Thieves, precis som i många andra multiplayerspel till PC. Och nu har Rare fått nog.

I en lång video förklarar Rare att Epic Games system Easy Anti-Cheat ska läggas till i Sea of Thieves den här månaden (uppdateras av sig självt och påverkar inte Proton-kompatibiliteten för Steam Deck-användare), vilket förhoppningsvis gör det mer givande att leta skatter. Sea of Thieves är verkligen ett spel där även en ärlig pirat kan stjäla alla dina dyrbarheter, förvandla ditt mäktiga skepp till brasved och döda besättningen bara för skojs skull, och att lägga till fusk ovanpå detta förstör i stort sett allt.

Nästa månad börjar en ny publik sin långa resa mot att bli piratlegender när Sea of Thieves lanseras till Playstation 5, så räkna med en hel del nytillkomna sköbjörnar i slutet av april och förhoppningsvis även betydligt mindre fusk. Och kom ihåg att du kan välja att bara spela med konsolspelare, något som enligt vår mening ofta innebär betydligt färre myglare.

Slutligen säger Rare även att Game Pass Core-kravet kommer tas bort för personer som spelar Sea of Thieves ensamma, eftersom det tekniskt sett gör det till ett singleplayer-spel.

Kolla in videon nedan för en mer djupgående förklaring från Rare själva.

HQ
Sea of Thieves
Har du drabbats av fuskare i Sea of Thieves?

Relaterade texterLoading next content