Svenska
Gamereactor
nyheter
Everwild

Rares Everwild erbjuder en "storskalig multiplayer-värld"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan 2019 förvånade Rare många spelare när de avslöjade sin kommande titel Everwild, vilket inte liknande något vi sett tidigare, men förutom en snygg trailer fanns det ingen konkret information om vad vi kunde förvänta oss rent spelmässigt.

Under E3 2020 fick vi se mer från Everwild, men Rare berättade fortfarande inget konkret om dess gameplay, och därefter blev det tyst. Det ryktades om en omstart av projektet och vi vet att det varit några viktiga personer som lämnat utvecklingsteamet medan andra tillkommit, så det verkar ha varit en del strul.

Men spelet är fortfarande under produktion åtminstone, och nu har vi fått några glimtar av vad som komma skall från LinkedIn-profilen tillhörande Jordan Bell, en anställd hos Rare. Han arbetar specifikt med Everwild och avslöjar att han har skapat en "large scale multiplayer world" och även filat på "extended Artificial Intelligence systems".

Även om detta inte ger oss särskilt många ledtrådar vet vi åtminstone att Everwild kommer att ha en enorm värld samt multiplayer och att vi sannolikt kan förvänta oss en del så kallad PvE (strider mot datorkontrollerade fiender) eftersom den artificiella intelligensen verkar vara så viktig.

Kolla in Everwild-trailern från 2020 nedan för att fräscha upp ditt minne om vad den anrika, brittiska studion håller på att utveckla.

HQ
Everwild

Tack Klobrille

Relaterade texterLoading next content