Svenska
Gamereactor
nyheter
Everwild

Rares kommande Everwild har nu fått en ny design director

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan 2019 presenterade Rare sitt nästkommande spel, en till synes något udda titel med namnet Everwild. Efter det blev det dock tyst tills en ny trailer visades i juli förra året - varpå det blev tyst igen.

Detta i kombination med att viktiga personer för projektet lämnat Rare, ledde till spekulationer om att utvecklingen hade problem och kanske rent av hade startats om. Detta halvbekräftades av Microsoft förra månaden, även om de tillade att ryktena är "a little more extreme than what really happens".

Lyckligtvis verkar det som om projektet går framåt och kan vara på väg att gå in i full produktion eftersom spelet nu har fått en ny design director. Han heter Gary Napper och han avslöjade detta på Twitter. Napper har tidigare arbetat som game director hos Supermassive Games (Until Dawn, The Dark Pictures: Man of Medan), men även som lead designer på Sonys studio i Manchester och som lead game designer hos The Creative Assembly för Alien: Isolation.

Det låter kort sagt som en rejäl rekrytering och förhoppningsvis innebär detta att vi kan få nya livstecken från Everwild inom en inte alltför avlägsen framtid.

HQ
Everwild

Relaterade texterLoading next content