Svenska
Gamereactor
nyheter
Ravenlok

Ravenlok lovar gott på de första bilderna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

En av de titlar som presenterades igår under Microsofts Xbox & Bethesda Games Showcase var Ravenlok, utvecklat av Cococucumber. Det är samma studio som senast släppte det lysande Echo Generation, och när man tittar på det nya spelet kan man se att studion satsar på samma charmiga voxel-look.

Äventyret berättar historien om en ung flicka som försöker uppfylla en profetia efter att ha upptäckt en portal till en annan värld, där hon måste besegra Caterpillar Queen i ett sagoinspireat land med platser som Mushroom Forest och Mask Mansion. Vi utlovas "arena-based, real-time combat", men också att vi ska kunna höja vår nivå, göra flera uppdrag och använda olika vapen. Allt medan vi låter en ung flicka bli mer säker på sig själv.

Spelets regissör och producent Vanessa Chia säger:

"Ravenlok is a culmination of our studio's exploration into the 3D pixel aesthetic, completing our voxel trilogy with higher details and more complex environments. We are delighted to share our spin on the fairytale genre by weaving a heartwarming tale, led by a young female protagonist set in an action-packed fantasy world."

Ravenlok lanseras i början av nästa år för både PC och Xbox, och ingår i Game Pass från och med dag ett. Kolla in de första bilderna nedan.

Ravenlok
RavenlokRavenlok
Ravenlok
RavenlokRavenlokRavenlok
RavenlokRavenlok
Ravenlok
RavenlokRavenlok
Ravenlok
RavenlokRavenlok
RavenlokRavenlok
Ravenlok
RavenlokRavenlokRavenlok

Relaterade texter

5
RavenlokScore

Ravenlok

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Alice i Underlandet får ännu en gång agera inspiration, och nya äventyret Ravenlok gör mycket rätt för att få den klassiska sagan att komma till liv på nytt...

0
Ny mysig gameplay-trailer till Ravenlok

Ny mysig gameplay-trailer till Ravenlok

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En ny trailer för det kommande indiespelet Ravenlok ger oss en smygtitt på dess gameplay. Ravenlok är ett fantasy-actionäventyr vars omedelbara huvudinspirationskälla...Loading next content