Svenska
Gamereactor
recensioner
Catwoman

Catwoman

Extremt misslyckat filmlicenspel som stinker kattsand. Mäki har plågats av en läderklädd Halle Berry...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Att skriva om spel för Gamereactor är bland det roligaste man kan göra. Ibland kommer dock de absoluta dipparna då jag hellre önskade att jag pysslade med tungt industriarbete eller fick uppleva en äkta kölhalning ute till havs. Catwoman är ett sådant spel som man inte önskar någon, ett absolut lidande med samma underhållningspotential som en rejäl tarmsköljning.

HQ

Problemen med Catwoman börjar redan på första träningsuppdraget, där man ska storma en juvelerare och dels hindra ett inbrott samt förse sig själv med en liten klenod. Kontrollen är nämligen den sämsta jag upplevt i ett modernt spel och det är därmed väldigt märkligt att det här spelets ens kommit igenom de obligatoriska kvalitets-kontrollerna innan release. Hoppar gör man till exempel med den på Xbox och Gamecube så tröga R-knappen, vilket gör att alla former av precision omöjliggörs direkt. Slåss gör man med den högra analogspaken, vilket heller inte fungerar. Kameran kan man nästan inte påverka alls, däremot kan man vara bergsäker på att man alltid kommer att få se all action ur absolut sämsta tänkbara synvinkel.
Actionsekvenserna i sig själva är också ren katastrof. Flera gånger ska man slå sin motståndare in i en soptunna eller något liknande. Detta är förutbestämt att det ska ske och spelet fortsätter inte förrän du gjort det enligt de förbestämda reglerna.  

Den totala förödelsen som är Catwoman fortsätter under banorna, där extremt usel bandesign gör att man kan irra omkring hur länge som helst, utan att ha en aning om vart man ska gå eller göra. Av och till stöter man på pussel, om de nu kan kallas för det. Dessa små avbräck i spelet är av modellen fullständigt infantila och pinsamt genomförda. I flera fall är det till och med så att man måste göra en sak, trots att man inser att det är uppenbart fel. Då misslyckas Catwoman och en ny väg uppenbaras.

Det enda som faktiskt inte är fullständigt vedervärdigt i det här spelet är det grafiska som hamnar nånstans i mitten på vår betygsskala. Vore det inte för det visuella skulle Catwoman erhålla samma betyg som det extremusla Robocop. Oavsett grafik är mitt råd enkelt; undvik detta som pesten. Det är omätbart uselt, frustrerande, korkat, värdelöst, omöjligt att kontrollera, ogenomtänkt och extremt tråkigt.

CatwomanCatwomanCatwomanCatwoman
02 Gamereactor Sverige
2 / 10
+
Godkänd grafik
-
Värdelöst upplägg, hemsk spelkontroll, usel struktur
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

CatwomanScore

Catwoman

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Extremt misslyckat filmlicenspel som stinker kattsand. Mäki har plågats av en läderklädd Halle Berry...



Loading next content