Svenska
Gamereactor
recensioner
Hot Wheels: Infinite Loop

Hot Wheels: Infinite Loop

Ännu ett free-to-play-spel till Android/Iphone som drivit chefredaktör Hegevall till absolut vansinne...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Jag gillar att spela på min Iphone Xs Max. Jag har alltid gillat att spela på min Iphone, inte minst eftersom jag pillar på den stup i kvarten och att den därmed alltid finns där, i fickan eller framför mitt ansikte. Att ta en Instagram-paus och mosa igång en session av Rolando eller Monument Valley 2 är för egen del alltid trevligt och om det inte vore för att mobilspelsmarknaden förstörts till 99,9% av free-to-play-affärsmodellen, hade jag helt klart spelat mer på min smartphone än vad jag idag gör.

Hot Wheels: Infinite Loop
Köp. Köp blå kristallpengar. Köp de nu. Direkt. Köp, köp. köp!!!

För jag har absolut inga som helst problem med att betala 50 kronor för Gris, exempelvis. Ett riktigt härligt spel proppat av atmosfär, karaktär och lysande estetik. Det jag däremot har ganska rejäla problem med är att installera ett spel som Hot Wheels: Infinite Loop som i princip är ospelbara om man inte strör in pengar efter att man väl startat. Och det är ju tragiskt nog såhär hela mobilspelsmarknaden fungerar idag.

Hot Wheels: Infinite Loop
Om du inte handlar, kommer du inget vart (alls). Så köp, nu. Köp! Köp! Köp!
Detta är en annons:

Hot Wheels: Infinite Loop är en påkostad produktion. presentationen är helgjuten och städad, grafiken snygg, racingen snabb och ljudet bra. Men det går knappt spela denna skit eftersom varenda lopp, som varar i cirka 15 sekunder (!) avslutas med en betalvägg. Om du inte skickar in 40-100 kronor, visas en reklamfilm på 20 sekunder som sedan följs av en till reklamsnutt på 20 sekunder om den första inte trycks bort vid exakt rätt tillfälle. Om du fortfarande inte betalar, låser spelet all typ av progression och man tvingas spela om lopp man redan vunnit för att senare kunna avancera. Men... Betalar du, så är naturligtvis reklamen puts-väck och allt annat tillgängligt, också. Jag betalade, bara för att jag måste. och det kostade drygt 480 kronor för att komma till slutet. Lika mycket som ett kvalitativt storspel, med andra ord. och det, är inget annat än genomvidrigt det.

Hot Wheels: Infinite Loop
Du kan få öppna denna värdelösa lootlåda, om du vill. Men då måste du köpa den först! KÖP DEN NURÅ, KÖP DEN DIREKT!!!!!!

Jag skulle vilja släppa det här, sluta gnälla på en vedertagen självklarhet i dagens spelvärld, men det går inte. Jag kommer att fortsätta såga spel som fungerar på det här viset till den dagen då utgivare och utvecklare begripit att det inte längre fungerar.

03 Gamereactor Sverige
3 / 10
+
Snygg grafik, korta laddningstider, bra ljud
-
Horribelt betalsystem, väntetider och reklamdöd
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content