Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Red Bull Campus Clutch World Finals hålls i Brasilien

I Sao Paulo för att vara exakt, mellan 13-16 december.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är den tiden på året igen när de bästa Valorant-universitetslagen från hela världen efter en multinationell uppsättning turneringar kommer att gå till ett fysiskt evenemang för att tävla mot varandra om en del av en prispott på 20 000 euro och en exklusiv 2023 Valorant Champions Tour VIP-upplevelse.

Men var kommer finalerna som samlar 50 SM-lag att hållas? Svaret på den frågan har avslöjats, med årets turnering som följer i liknande fotspår som i början av VCT-säsongen 2023, genom att hålla Campus Clutch World Final i Brasilien.

Den exakta platsen för evenemanget kommer att vara Estádio do Pacaembu i Sao Paulo, med turneringen som äger rum mellan 13-16 december. Evenemanget kommer att sträcka sig över fyra dagar och kommer att se varje lag gå igenom ett gruppspel allt innan de står inför en elimineringsfäste.

Turneringen kommer att stödjas av en samling partners som kommer att tillhandahålla hårdvara för evenemanget, med de som Intel HUC, Backforce, Agon av AOC och SteelSeries.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content