Svenska
Gamereactor
esports
Fortnite

Red Bull tävlade om att bli Storbritanniens första stora Fortnite evenemang

Turneringen kommer att hållas i juni och kommer att se världens bästa Fortnite spelare på väg till Skottland för en chans till ära.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Red Bull kommer att vara värd för Storbritanniens första stora Fortnite evenemang i sommar, när Red Bull Contested -turneringen äger rum i Skottland i juni. När du ser de bästa Fortnite-spelarna från hela världen på väg till McEwan Hall i Edinburgh kommer detta evenemang att vara en Fortnite-byggturnering och kommer alla att äga rum på en dag: 10 juni.

Vi får veta i pressmeddelandet att evenemanget kommer att innehålla ett unikt soloformat som sträcker sig över åtta omgångar men har en twist på det traditionella poängsystemet, eftersom de fyra sista omgångarna kommer att vara värda dubbelt så många poäng som vanligt.

När det gäller vem som kommer att vara närvarande får vi veta att olika stora namn i den konkurrenskraftiga Fortnite-scenen kommer att vara där, inklusive Martin "MrSavage" Foss Andersen, Harry "Veno" Pearson, Thomas "Th0masHD" Høxbro Davidsen, Jaden "Wolfiez" Ashman och Zachariah 'Pinq' Siddall, tillsammans med en samling andra namn.

Vi får veta att amatörspelare i Storbritannien och EU kan kvalificera sig för evenemanget genom att delta i öppna onlinekval som hålls den 20 och 21 maj, och att biljetter för fans som vill delta kommer att säljas från och med den 10 april.

När det gäller var evenemanget kommer att sändas kommer du att kunna fånga det på Red Bull's Twitch- och YouTube-kanaler.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...

2
Fortnite kommer tillbaka till Ios i år

Fortnite kommer tillbaka till Ios i år

NYHET. Skrivet av Niclas Wallin

Fortnite försvann ju som bekant från App Store 2020 under uppmärksammade former efter att Epic Games brutit mot Apples riktlinjer för App Store och lagt in en egen...Loading next content