Svenska
Gamereactor
nyheter
Redfall

Redfall är nere på ensiffrigt antal samtidiga Steam-spelare

Vissa dagar har det varit så få spelare att det inte ens gått att fylla en grupp om fyra spelare då det helt enkelt varit för få som lirat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det skulle vara en enorm underdrift att säga att Redfall hade en dålig lansering. I stort sett allt gick fel när Arkane Austin inte kunde hålla sina löften till spelarna, inte levererade innehåll i tid och belönades med mediokra recensioner från media som tyckte att det var en bristfällig upplevelse.

Även om studion lovat att förbättra spelet och få det att leva upp till sin fulla potential, kommer det bli en tuff kamp att återfå världens gamers förtroende. För närvarande har det ofta ett ensiffrigt antal spelare på Steam (enligt SteamDB), och ibland så få att det inte ens är teoretiskt möjligt att fylla upp en grupp på fyra vampyrjägare. Under de senaste veckorna har det nått färre än tio samtidiga spelare på daglig basis, och under de senaste 24 timmarna var toppantalet 35.

Vi antar att det kan finnas fler spelare till Xbox tack vare Game Pass, men det här är verkligen bortom dåliga siffror. Tror du att Arkane Austin kommer kunna göra Redfall till ett fantastiskt äventyr och att spelarna så småningom återvänder, eller borde de bara lämna det som det är och gå vidare till nästa projekt?

Redfall

Tack PCGamesN

Relaterade texter

RedfallScore

Redfall

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har besökt Redfall för att ta reda på om det är något bett i Arkanes nya hypade titel...Loading next content