Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Redfall
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Redfall erbjuder vampyrdödande för både co-op och singleplayer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

En av de nya spelserierna som utannonserades under E3 var Redfall, utvecklat av Arkane Austin (Dishonored, Prey). Vi fick se en förrenderad trailer som visade prov på snygg design, vampyrer och användning av till synes övernaturliga krafter. Nu har officiella hemsidan för spelet lanserats, och tack vare detta har vi nu massor på ny information om karaktärerna och världen.

Det visar sig att Redfall är ett namn på en östad i Massachusetts, som har invaderats av vampyrer, vilka av misstag skapats av forskare. Eftersom dessa rackare inte gillar solen, har de blockerat den och isolerat staden genom att bryta alla förbindelser, samtidigt som de bokstavligen dränerar Redfall på blod. Det är här vi som spelare slungas in i mixen, fångade i Redfall i rollen som en av flera valbara vampyrdödare.

Du kan antingen spela Redfall singleplayer eller med upp till tre andra vampyrjägare, som alla har olika förmågor, vilka du även kan anpassa för att skapa en formidabel styrka. Det finns många olika former av vampyrer som ska bekämpas - men de har även lojala kultistanhängare, som också måste dräpas. Nedan finns nya bilder från Redfall, och under dem hittar du presentationer av alla de fyra avslöjade huvudpersonerna:

RedfallRedfall
RedfallRedfall
RedfallRedfall
RedfallRedfall

Här är de avslöjade hjältarna i spelet:

Redfall
Jacob Boyer arbetade som skarpskytt i militären och skickades till Redfall, men det slutade med att han blev separerad från sina män. Nu strövar han runt på stadens gator och tar ut alla övernaturliga fiender han kan hitta, och han har även en korp som hjälper honom.
Redfall
Layla Ellison är en biomedicinsk ingenjör från Wisconsin som studerade vid Redfall Technical University. Något gick snett under forskningen och hon vaknade upp i ett Redfall-helvete med telekinetiska krafter och huvudvärk.
Redfall
Devinder Crousley heter denna amatörkryptozoolog och tillika influencer med fokus på paranormala saker. Han anlände till Redfall precis innan det blev mörkt, och nu måste han använda alla sina förvärvade knep för att överleva - samtidigt som han dokumenterar allt för sina följare.
Redfall
Remi de la Rosa är elitsoldat i flottan och även krigsingenjör som rest runt i världen för att göra gott. När hon undersökte Redfall sjönk hennes skepp med besättningen försvunnen. Hon klarade sig dock och har sällskap av en robot och är fast besluten att rädda staden.

Redfall släpps nästa år till PC och Xbox Series S/X.

Relaterade texter

RedfallScore

Redfall

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har besökt Redfall för att ta reda på om det är något bett i Arkanes nya hypade titel...Loading next content