Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

Remaster, VR-stöd och förstapersonsläge på väg till L.A Noire?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har hört det i omgångar men nu är det dags igen. Det var i januari som den mycket pålitliga källan "yan2295" (som på förhand läckt väldigt mycket information om GTA: Online-uppdateringar som sedan visats stämma) delgav information om att en möjlig Nintendo Switch-version var i görningen, och detta i form av en remaster.

Sedan fylldes det på med ytterligare format (PS4 och Xbox One) men utöver det var det tyst. Men nu har ytterligare ljus kastats över den möjliga återutgivningen. Källor till Comicbook hävdar att man både planerar ett VR-stöd. Detta då man tydligen tagit fram VR-prototyper för Playstation-versionen. Och som om inte det vore nog kan ett förstapersonsläge också vara på väg (inte helt olikt det i Grand Theft Auto V får man väl gissa).

En så länge finns varken en officiell bekräftelse eller ett förmodat släppdatum för spelet, även om det tidigare ryktats om i sommar. Vad tror ni? Och skulle mordmysterier medelst Dandyhatt och soldränkta vyer vara något ni skulle vilja uppleva med egna ögon?

L.A. Noire

Relaterade texter

L.A. Noire: Complete EditionScore

L.A. Noire: Complete Edition

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

PC-versionen må vara sen till kalaset, men den har å andra sidan tagit med sig extra godsaker. Oskar förklarar varför Team Bondi-mästerverket L.A. Noire gör sig allra bäst på PC...Loading next content