Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Replay Pinball Arcade i Malmö stänger ner sin verksamhet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flipperspelens Mecka i södra Sverige, Replay Pinball Arcade, har tragiskt nog låtit meddela att de kommer stänga sin verksamhet. Juni månad ut kommer föreningen hålla öppet men sen är det locket på om inget mirakel hinner ske, och med det kommer en kulturskatt gå i graven. I ett uttalande på deras webbplats skriver de följande:

"Det är planerat att RePlay stänger efter juni månad. Vad som händer sedan är oklart. Vi uppdaterar här och på facebook om vad som händer. Det skulle vara kul om RePlay får leva vidare, och vi är intresserade av allt som kan göra det möjligt. Då en av oss ska gå i pension, och större delen av spelsamlingen är privatägd, samt att det bara är en tidsfråga innan lokalen kommer att rivas."

"Därför känns det svårt att få den miljö och atmosfär som vi tillsammans skapat och älskat kan fortleva. Men allt hopp är inte förlorat! Med rätt förutsättningar och framtida kontakter kanske vi kan återuppstå eller till och med bli bättre! Du är välkommen att kontakta oss om du tror du kan hjälpa till att förverkliga detta. Om inget annat. Det har varit en magisk, overklig och helt fantastisk resa. Oavsett om den tar slut här eller inte!"

Var alla glada flipperspelare i södra Sverige nu skall ta vägen blir en stor fråga, och ifall du har några briljanta idéer eller en rejäl slant över som du vill investera, tveka inte att ta kontakt med föreningen. Om inte annat har du juni månad ut att njuta av detta flippriga vattenhål, för sen är sagan över.`

Har du varit på Replay Pinball i Malmö?

Replay Pinball Arcade i Malmö stänger ner sin verksamhet
Hejdå och tack för allt!


Loading next content