Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Resident Evil 4: Remake behåller den kritiserade platsen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcom avslöjade under en intervju med Edge att deras kommande spel Resident Evil 4 Remake inte kommer utesluta originalspelets kritiserade plats "The Island". Ön som är den slutgiltliga platsen man besöker under sin skräckresa blev tidigt kritiserat av både spelare och recensenter som den svagaste delen av spelet kommer alltså få vara kvar i remaken och det kommer även bli en hel del mer av den varan lovar utvecklaren som dock inte gick in djupare på vad det innebär men det låter klart som om de kommer göra platsen mycket större att utforska.

Utvecklingsteamet som jobbat med Resident Evil 4 Remake deladee upp sig i tre arbetslag i början av utvecklingen så de täckte de tre olika platserna man besöker i spelet, byn, slottet och då till slut ön innan de hjälptes åt att granska och redigera varandras arbete och vi väntar nu med spänning på slutresultatet som vi kommer få se den 24 mars när spelet släpps.

Resident Evil 4
Vad är dina tankar om den kommande nyversionen?

Länk till källa

Relaterade texter

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

18 år efter originalspelet är det dags för Leon att åter rädda presidentens dotter, utrota virus och framförallt hoppsparka ganados. Läs allt i vårt utlåtande...Loading next content