Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Resident Evil Village låter oss spela som Lady D i ny expansion

Mer story, utökat multiplayer och ett helt nytt perspektiv är vad som väntar oss i den jättelika Winters Expansion...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Capcom meddelade att det kommer storyexpansion, hoppades många att den skulle fokusera på Lady Dimitrescu. Den dåliga nyheten är att berättelsen inte kommer att fokusera på henne, men den goda är att vi ändå kommer få spela som jättekvinnan.

Det visar sig att Resident Evil Villages så kallade Winters' Expansion består av tre delar. Som förväntat kommer själva storyn att låta oss spela som Rose Winters i det som kallas Shadows of Rose. Hon vill bli av med sina övernaturliga egenskaper, vilket får henne att ta på sig medvetandet hos den så kallade Megamycete. Detta leder oss på en tredjepersonsresa som självklart kommer leka med både tid och rum.

Del nummer två är förstås The Mercenaries-läget som får både nya banor, ett par nya funktioner vi får veta mer om senare och inte minst tre nya spelbara karaktärer. Specifikt kommer vi få axla rollerna som Chris Redfield, Heisenberg och Lady Dimitrescu. Var och en av dem kommer att ha unika egenskaper, vilket du kan se flera exempel på i trailern nedan.

Den tredje punkten är tredjepersonsperspektiv, för expansionen kommer dessutom att låta oss spela kampanjen i Resident Evil Village med kameran bakom Ethan i samma stil som Resident Evil 2 och Resident Evil 3.

Resident Evil Village utökas med Winters Expansion och en Gold-utgåva som inkluderar allt den 28 oktober. Låter väl inte så tokigt va?

HQ
Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamerLoading next content