Svenska
Gamereactor
nyheter
Resistance: Burning Skies

Resistance på väg till PS Vita

Kriget mot Chimera fortsätter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den största PS Vita-överraskningen under Sonys presskonferens var Resistance: Burning Skies, vilket som namnet antyder är ett nytt Resistance till PS Vita. Tack vare de dubbla analogspakarna kommer det gå att spela minst lika bra som med en Dual Shock 3.

Nihilistic Software (Insomniac kommer bara vara med som rådgivare) har dock flera äss i rockärmen och visade bland annat hur man kommer kunna titta fram ur skydd och liknande med hjälp av den inbyggda tiltfunktionen samt kasta granater användandes den tryckkänsliga skärmen.

Här är de fyra första bilderna.

Resistance: Burning SkiesResistance: Burning Skies
Resistance: Burning SkiesResistance: Burning Skies

Relaterade texter

Resistance: Burning SkiesScore

Resistance: Burning Skies

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Insomniac har lämnat Resistance-serien bakom sig, men motståndsrörelsen lever vidare medan Chimera fortsätter sin invasion av USA. Denna gång sker det i bärbart format...

Slutet för Resistance-serien

Slutet för Resistance-serien

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Resistance 3 var lite av en besvikelse och nådde inte Sonys mål rent försäljningsmässigt. PS Vita-exklusiva Resistance: Burning Skies var värdelöst. Nu lägger Sony serien "på is"

5
Resistance: Burning Skies

Resistance: Burning Skies

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Jesper Karlsson

Nihilistic tar Insomniacs rymdvarelse-skjutare till Playstation Vita och för första gången får vi en förstapersonsskjutare på en bärbar enhet som verkligen har de rätta förutsättningarna...Loading next content