Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Apex Legends

Respawn detaljer ALGS År 3 Split 1 format och schema

Vi informeras också om sändningstalangerna och grupperna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med det tredje året av Apex Legends Global Series som startar inom kort har utvecklaren Respawn Entertainment nu delat massor av extra information om tävlingsscenen.

Vi får veta i ett blogginlägg att Split 1 kommer att se 150 av de bästa lagen från hela världen tävla i en av fem regioner, som var och en kommer att använda ett trippel round-robin-format och kommer att dela en kumulativ $ 500,000 prispott. Lagen kommer också att slåss om en plats i Winter Split 1-slutspelet, som kommer att skryta med en prispott på 1 miljon dollar.

När det gäller grupperna för varje region kan du se Europas grupper nedan och hitta alla andra regioner i blogginlägget här.

Apex Legends

När det gäller schema och speldagar kommer det att finnas tio enskilda speldagar före årets slut, varav den första är 6 november och den sista är 18 december.

Annars avslöjades sändningstalangen för turneringen, med besättningen bestående av Raynday, VikkiKitty, Onset, Gaskin, Falloutt och Spidertiff.

Relaterade texter

Apex LegendsScore

Apex Legends

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim "Battle Royale-kungen" Orremark har spelat hundratals matcher i Respawns nysläppta gratisspel, här kommer betyget...Loading next content