Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario RPG

Retrocharmig manual släpps till lanseringen av Super Mario RPG

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu är jag ännu inte lastgammal (även om hårfästet inte håller med) men är det något spelindustrin gått miste om sen min barndom är det de fysiska utgåvorna. Vem minns inte gigantiska big box-kartonger och charmigt utformade och väldesignade manualer med diverse fakta, tricks och trivia? När 27 år gamla (!) Super Mario RPG nu gör comeback i nästa vecka släpper Nintendo en fysisk manual för att verkligen ge den där extra, extra känslan av en promenad ned längs minnenas boulevard.

Såhär beskrivs innehållet:
"The booklet will include an overview of the world of Super Mario RPG, as well as character introductions. It will also include guides for collecting treasure chests and defeating bosses that appear in the game, as well as battle mechanics and trivia."

Men innan du ropar hej hopp finns det tyvärr ett par hinder på vägen. Manualen är hittills enbart bekräftad för Japan, och det har ännu inte nämnts något om en engelsk översättning. Dessutom är det en helt egen produkt, vilken ämnas säljas i butik, och inget som följer med i spelets fodral. Snopet värre, men snygg är den!

Super Mario RPGSuper Mario RPG
Ser du fram emot Super Mario RPG?

Tack Nintendolife.

Relaterade texter

Super Mario RPGScore

Super Mario RPG

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Johan har rollspelat tillsammans med Svamprikets mäktigaste hjältar i ett äventyr som bjuder på en helt annorlunda Mario-upplevelse än den vi är vana vid...

1
Nya spelmässiga inslag i Super Mario RPG

Nya spelmässiga inslag i Super Mario RPG

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Super Mario RPG var självklart en del av dagens Nintendo Direct, och även om vi inte fick se så mycket gameplay, fick vi åtminstone reda på att det inte bara vankas...Loading next content