Svenska
Gamereactor
nyheter
Return to Monkey Island
AKTUELLT: Gamescom 2022-täckning

Return to Monkey Island släpps i september

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Guybrush Threepwood är som bekant tillbaka, i ett nytt Monkey Island efter mer än ett decenniums frånvaro och det är en comeback som inte har gått obemärkt förbi. Ron Gilbert tvingades nyligen stänga ner sin Twitter när den nya designen i Return to Monkey Island avslöjades för allmänheten. Det var nämligen inga såta ord som yttrades när det visade sig vara en mer "modern" stil och efter kritikerstormen så slutade Gilbert helt att uppdatera med följande uttalande "It's an amazing game and everyone on the team is very proud of it. Play it or don't play it but don't ruin it for everyone else. I won't be posting anymore about the game. The joy of sharing has been driven from me."

Men nu är vi här. Till sist. Med ett releasedatum redo. På Gamescom fick vi äntligen ett releasedatum för piratäventyret. 19 september är det som gäller för både PC och Nintendo Switch. Förbeställer man så får man dessutom en hästrustning, "helt utan praktisk funktion" i bästa The Elder Scrolls IV: Oblivion-stil.

HQ

Relaterade texter

6
Return to Monkey IslandScore

Return to Monkey Island

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad var egentligen hemligheten med Monkey Island? Det har nu blivit dags att ta reda på detta en gång för alla...

2
Ny Monkey Island-dokumentär ute nu

Ny Monkey Island-dokumentär ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det handlar både om arvet från serien och om beslutet att återvända till Monkey Island, komplett med massor av intervjuer och annat...



Loading next content