Svenska
Gamereactor
esports
Starcraft II: Wings of Liberty

Reynor är Gamers8 StarCraft II-mästare

Den italienska Zerg-spelaren är på väg hem med 150 000 dollar i prispengar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ännu en Gamers8-turnering har nu avslutats. Samlingen av stora e-sportevenemang som alla har varit värd i Riyadh, Saudiarabien som en del av megafestivalen har fortsatt under helgen med StarCraft II Gamers8 2023-evenemanget, som nu har en segrare till sitt namn.

Efter en tävlingshelg har Italiens Riccardo "Reynor" Romiti stigit till toppen och tagit hem turneringen med 150 000 dollar i prispengar. Zerg-spelaren lyckades avvärja Sydkoreas Kim "Cure" Doh-wook för att ta turneringen och krönas som mästare.

När det gäller vad som är nästa för Gamers8 är ett Street Fighter 6 och ett PUBG Global Series 2-evenemang planerade att starta senare i veckan, med en kumulativ $ 3 miljoner som erbjuds.

Starcraft II: Wings of Liberty

Relaterade texter

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Så har det äntligen blivit dags att sätta tänderna i Blizzard extremt efterlängtade uppföljare till 12 år gamla Starcraft. Chefredaktör Petter har spelat och är redo att avlägga rapport...

2
Ty vann Starcraft II ESL World Championship

Ty vann Starcraft II ESL World Championship

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Under helgen gick ESL World Championship för StarCraft II av stapeln i Katowice, Polen, och Jun "TY" Tae Yang kunde förnöjt gå hem med segrarchecken på $100 000 (runt 900...Loading next content