Svenska
Gamereactor
guide
Riders Republic

Riders Republic Guide: Fem tips och tricks för att göra det i den radikala världen av extremsport

Nu när Republiken är öppen för alla har vi samlat fem praktiska råd för att komma igång med Ubisofts senaste multiplayer-spel i öppen värld.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår lanserade Ubisoft sin öppna världs multiplayer extremsporttitel Riders Republic, och medan vi för närvarande är uppslukade av åtgärden när vi arbetar med vår recension, tänkte vi att vi skulle sätta ihop en kort guide för att säkerställa att du är beredd och redo att ta itu med denna vilda värld under den kommande helgen. Medan Riders Republic är utformad för att vara rolig och njuta av hur du vill, finns det några olika saker du kan göra för att hjälpa dig att bli en mer effektiv och skicklig stjärna, så se till att ta en titt nedan på några praktiska tips och tricks.

Det finns inget rätt eller fel svar när det gäller Racer- eller Trickster-kontrollscheman

Strax utanför fladdermusen, innan du börjar ditt Riders-äventyr, kommer du att bli ombedd att välja en körstil mellan de två alternativen Racer och Trickster. Racer ger dig bättre rörelsekontroll och ger dig till och med möjlighet att manipulera kameravinkeln, på bekostnad av mindre kreativt trick. Trickster gör i princip motsatsen och är inramad som ett mer utmanande sätt att närma sig spelet.

Trots det faktum att Trickster har det högre färdighetstaket och ger dig möjligheter att blåsa din tävling ur vattnet med knotiga trick, låter Racer dig fortfarande stoltsera med dina talanger, bara på ett sätt som är mindre benäget att misslyckas.

Detta är en annons:

Poängen är att det inte finns något fel svar när det gäller att välja ett kontrollschema. Båda är giltiga och mer än användbara och vi uppmuntrar dig att välja en stil som du känner dig mest bekväm med, eftersom Riders-upplevelsen i allmänhet kommer att vara mycket mer fängslande på lång sikt.

HQ

Men... Manuell landning är ett måste

Med detta sagt är det ett absolut måste att stänga av automatisk landning. Att kunna pressa din ryttare till sin gräns för att samla några megapoäng är avgörande, och även om du anpassar dig till manuell landning kommer du att äta smuts mycket oftare när du räknar ut det, det kommer att förändra hur du närmar dig trickhändelser längs linjen.

Detta är en annons:

Om du undrar vad den största skillnaden mellan manuell och automatisk landning är; Manual ber dig att tidsrotationer och tricks för att kunna landa dem och inte rädda och förlora alla dina poäng i processen. Auto gör detta för dig för det mesta, vilket gör det mycket mindre troligt att du kraschar, men det tar också bort en del av ryttarnas galna, extrema natur, vilket ofta är där charmen i detta spel spirar från.

Håll dig borta från flocken i lopp och masslopp

Bortsett från trick är en av de största delarna av vad Riders Republic ger till bordet tävlingar. Det finns en hel massa olika slag, vare sig det är på snö, smuts eller genom luften, och var och en ger dig uppgiften att gå för fullt tills du korsar mållinjen. För det mesta är det bästa sättet att vinna dessa att se till att du inte kraschar, eftersom bailing kommer att ta bort mycket av din fart och få dig att slösa tid på att bygga upp den igen, men ett praktiskt trick för att minska risken för bailing är att helt enkelt hålla sig borta från andra racers, eller när det gäller masslopp, hela förpackningen.

Trots att Riders Republic använder ett spöksystem under en stor del av tiden är dina motståndare i lopp fysiska varelser, vilket innebär att du kan kollidera med dem och slås ur kurs, eller ännu värre, krascha. För typiska karriärevenemang är detta mindre problem eftersom det finns färre konkurrenter, men när det gäller masslopp och det finns massor av ryttare som alla kämpar med varandra kommer du att möta problem om du försöker hålla fast vid förpackningen.

Sprida. Ut. Det är tricket. Håll dig borta från andra förare och gör ditt bästa för att distansera dig från flocken och på så sätt kommer du att kunna förbinda dig till dina egna linjer utan att behöva oroa dig för att slåss för en med andra racers.

Riders RepublicRiders Republic

Stick in tredje person för trick och luftburna händelser

En av de mest spännande aspekterna av Riders Republic härrör från det faktum att du sömlöst kan växla mellan första och tredje persons kameravinklar. I allmänhet uppmuntrar vi dig att flip-flop mellan paret ofta, eftersom de verkligen förändrar hur Riders Republic känns, men när det gäller luftburna aktiviteter och trickhändelser rekommenderar vi att du håller dig till en tredjepersonsvy.

Anledningen till detta är enkel. Trick utförs i tredje person oavsett, och i händelser där du förväntas lura ofta är det användbart att kunna upprätthålla en konsekvent vy.

När det gäller luftburna händelser kan första person vara lite av ett tveeggat svärd. Det ser ut och känns otroligt att zooma genom kanjoner och trädlinjer genom ögonen på din ryttare, men när du reser över 100 km / h kommer skrapning mot en oseriös gren eller en taggig bit sten att få dig att krascha omedelbart. Att vara i första person är det mycket svårare att förstå gränserna för hur nära du kan komma föremål och hinder, varför tredje person är absolut vår rekommendation för luftburna aktiviteter.

Utforska!

Tävlingar och tävlingar är det primära sättet att njuta av republiken, och är också det bästa sättet att tjäna de stjärnor som krävs för att främja din karriär. Men de är inte de enda tillgängliga alternativen.

Ta en tur utanför misshandlad väg och se vad republikens vildmark gömmer sig, och du kommer sannolikt att stöta på landmärken som belönar stjärnor, olika samlarobjekt som belönar speciell galen utrustning eller till och med platser som du aldrig skulle ha stött på om du bara höll dig till de viktigaste turneringsevenemangen. Så gå ut och se vad denna massiva öppna värld döljer.

Riders Republic

Med alla dessa praktiska tips och tricks att notera kan du dyka in i den extrema världen av Riders Republic nu på PC, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series.

Relaterade texter

9
Riders RepublicScore

Riders Republic

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har snörat på sig pjäxorna och gränslat stålhästen för att tackla brutala backar och pudriga pister och kan konstatera att ner kommer man alltid...

0
Riders Republic och Prada i samarbete

Riders Republic och Prada i samarbete

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft låter meddela att Riders Republic inlett ett samarbete med Prada, vilket innebär att det ikoniska modemärket kommer finnas representerat i extremsportspelet....Loading next content