Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Riot har detaljerat Valorant Game Changers vision för 2023

Damernas tävlingsscen kommer att få några uppdateringar och förändringar efter ett framgångsrikt år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu när säsongen 2022 av Valorant Game Changers -turneringen har avslutats har Riot Games redan börjat beskriva sina förändringar och uppdateringar för scenen när den går in i säsongen 2023.

Som delas i ett blogginlägg får vi veta att det kommer att göras ansträngningar för att fortsätta att driva samhällstillväxt, och detta kommer i form av ett nytt system för delning av kompetensnivåer. Till att börja med kommer det att finnas avsnittet Academy och Emergents, där det senare syftar till att ge högt rankade spelare en chans att kommunicera och visa upp sina förmågor genom ett konkurrenskraftigt nav och en dedikerad Discord. Den förstnämnda kommer att se utbildningsinnehåll produceras av personligheter som syftar till att ge en inblick i Valorant ekosystemet.

Nästa steg upp blir Contenders-turneringen, där lagen kommer att tävla i ett öppet kvalformat om ett skott för att få en plats i VCT Game Changers EMEA-turneringen, där de 16 bästa lagen från hela regionen möts och vill tjäna platser i den främsta turneringen i slutet av året, Game Changers Championship.

Som Riot uttrycker det, "Den nya kretsen är utformad för att vara den perfekta vägen till proffsspel för dem i Game Changers-communityn - ett utrymme där spelare kan finslipa sina färdigheter, bli bäst och ta sig in i det större VCT-ekosystemet och, bokstavligen, förändra spelet. "

Startdatumen för Game Changers 2023-säsongen har ännu inte bekräftats.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content