Svenska
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot tappar Marriott Bonvoy som första LEC Season Finals-hotellpartner

Hotellkedjan ger sig in i e-sportens värld lagom till det europeiska evenemanget i slutet av sommaren.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det sista stora europeiska League of Legends evenemanget den här säsongen kommer att vara League of Legends EMEA Championship Season Finals i slutet av augusti/början av september. Turneringen kommer att se de bästa LEC-lagen slåss om ett par platser i World Championship (som hålls i London i november), och naturligtvis de vanliga prispengarna och skryträttigheterna.

Med deSeason Finals sista matcherna planerade att äga rum i Tyskland, på denOlympic Hall i München mellan den 30 augusti och 1 september, har Riot utnyttjat hotellkedjan Marriott Bonvoy som turneringens första hotellpartner någonsin.

Den här affären kommer att se paret samarbeta över en mängd olika fancentrerade initiativ, inklusive paket som gör det möjligt för fans att bo på kedjans hotell i München under Season Finals, äta en gratis frukost och få en Summoners Kit som inkluderar en Collectable Room Key och några andra varor. Detta är utöver att en Digital Collectable Masterwork Chest & Key erbjuds för att låsa upp några föremål i spelet.

Det kommer också att finnas Marriott Bonvoy Moments under sändningen där fans kommer att kunna bjuda eller köpa tillgång till upplevelser på Season Finals, inklusive ett speltest på scenen innan proffsen sätter det genom ringsignalen.

League of Legends

Relaterade texterLoading next content