Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Riot testar en Valorant-turneringsplattform i spelet

Det heter Premier och kommer att anlända till en Alpha-stat nästa vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Riot Games har tillkännagivit en ny spelplattform för Valorant som kommer att ge de mest elitspelarna en metod för att tävla mot likasinnade individer bortom den rankade stegen. Denna plattform, känd som Premier, kommer att vara ett steg under faktiskt konkurrenskraftigt professionellt spel och kommer istället att tillåta individer att samarbeta med vänner och andra spelare för att tävla i en rad schemalagda veckomatcher.

Plattformen är för närvarande i sitt Alpha-stadium och kommer att testas av en utvald grupp spelare från och med nästa vecka. Vi får veta i ett blogginlägg att detta kommer att inkludera cirka 60% av de totala planerade funktionerna och funktionerna, och att fler kommer att läggas till och till och med itereras när testfasen fortsätter och framåt kommer läget faktiskt i live-spelklienten i framtiden.

Det kommer att vara spelare i Brasilien som får första sprickan på Alpha, som kommer att innehålla lagskapande system, ett poängsystem och till och med en säsong av spel som kommer att avslutas med att regionens bästa lag tävlar om titeln divisionsmästare.

Det finns för närvarande ingen tidslinje för när Riot avser att föra Premier till resten av världen.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content