Svenska
Gamereactor
nyheter
Robocop: Rogue City

Robocop: Rogue City får en ny gameplay-trailer

Det verkar som att denna version av Robocop favoriserar förstnämnda av hans klassiska fras: "Dead or alive, you're coming with me"...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den ursprungliga Robocop-filmen är en av de bästa actionfilmerna någonsin, men karaktärens karriär som spelhjälte har inte varit lika trevlig. Förutom Robocop Versus The Terminator från 1994 kan vi faktiskt inte minnas ett enda ens tillnärmelsevis bra spel med den älskade cyborgpolisen i huvudrollen (har inte Alex Murphy lidit tillräckligt?).

Förhoppningsvis kan Robocop: Rogue City ändra på detta. Här får vi träffa den ursprungliga Robocop, återigen spelad av Peter Weller (som spelade Alex Murphy/Robocop i de två första filmerna). Vi förväntar oss en hel del klassiska citat, mycket våld och bra gameplay - men om vi ska vara ärliga är vi inte säkra på sistnämnda ännu efter att ha sett den nya trailern som du kan kolla in nedan.

Vad tycker du, ser det ut som ett bra spel som äntligen kommer att göra den här ikoniska karaktären till en sann spelhjälte?

HQ
Robocop: Rogue City
Robocop: Rogue City

Relaterade texter

Robocop: Rogue CityScore

Robocop: Rogue City

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Populärkulturens kanske mest misshandlade snut är tillbaka på allvar för att ta itu med buset i Detroit och se till att lagen följs. Redaktör Mäki har recenserat Robocop: Rogue City...



Loading next content