Svenska
Gamereactor
nyheter
Robocop: Rogue City

Robocop: Rogue City släpps 2023 till PC och konsoler

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi älskar den första Robocop och anser att den är en av de bästa actionfilmerna genom tiderna. Men Robocop har verkligen fått kämpa när det gäller spel. Den mycket långsamma och klumpiga huvudpersonen verkar inte vara lätt att anpassa till bra gameplay, med Robocop Versus The Terminator till Mega Drive som ett av få undantag - där Robocop dock rörde sig som en smidig cyberninja.

Nåväl, nu har ett nytt spel utannonserats, och den här gången finns det dessutom en vag koppling till Terminator, vilket förhoppningsvis återigen innebär något positivt för plåtsnuten. Robocop: Rogue City utvecklas nämligen av Teyon, som gjorde Terminator: Resistance från 2019, så de har erfarenhet av cyborgaction.

Robocop: Rogue City baseras på de tre första filmerna från serien, men tyvärr finns det väldigt (väldigt) lite information utöver det. Vi har fått en teaser-trailer som verkligen förtjänar att kallas "teaser" och några bilder som du kan kolla in nedan. Det lanseras till PC och "konsoler" under 2023.

HQ
Robocop: Rogue CityRobocop: Rogue City
Robocop: Rogue CityRobocop: Rogue City

Relaterade texter

Robocop: Rogue CityScore

Robocop: Rogue City

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Populärkulturens kanske mest misshandlade snut är tillbaka på allvar för att ta itu med buset i Detroit och se till att lagen följs. Redaktör Mäki har recenserat Robocop: Rogue City...



Loading next content