Svenska
Gamereactor
nyheter

Rockstar jobbar på remasters av GTA III, Vice City & San Andreas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rockstar håller just nu, precis som vi tidigare skvallrat om, på med en trilogi av remasters, och det är inte vilka tre spel som helst. Enligt en rapportering från Kotaku är det Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City och Grand Theft Auto San Andreas som nu görs om från scratch.

Enligt Kotaku kommer spelen skapas med Unreal Engine och använda en blandning av både ny och gammal grafik för att få den perfekta blandningen utan att spelen förlorar det som gjorde de så unika när de en gång släpptes. Bakom utvecklingen står Rockstar Dundee, före detta Ruffian Games (Crackdown 2). Och vad har vi då att förvänta oss? Tre grymma gamla spel i en helt ny fräsch kostym och med lite uppdateringar för att även passa den nya generationen. Och det verkar inte som om vi behöver vänta särskilt länge för enligt rapporten kan vi se en release redan i Oktober eller början av November. Spelen kommer släppas till PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch, Stadia, iOS, Android och PC.

Dock ser det ut att PC-användare och mobila releaser kommer få vänta tills 2022. Och om nu inte detta vore nog så dinglas ytterligare ett köttben framför näsan på oss, för enligt samma rapport uppges Rockstar Games även ha önskan att göra en remake på Red Dead Redemption och just nu vet jag inte om mitt hjärta klarar av mer nyheter. Ser ut som denna vinter kommer bli soligare än någonsin, iallafall i min konsol och hjärta.

Rockstar jobbar på remasters av GTA III, Vice City & San Andreas
Hur taggad är du på nygjorda versioner av dessa tre GTA-klassiker?


Loading next content