Svenska
Gamereactor
nyheter
Clockwork Revolution

Röstskådespelare hävdar att Clockwork Revolution släpps 2025

Det verkar som att nästa år kan bli direkt löjligt packat för Xbox Game Studios, och nu kommer ännu ett nytt rykte som fyller på mängden...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Just nu vet vi att South of Midnight, Fable och Doom: The Dark Ages lanseras under 2025, och de kanske får sällskap av någon av de andra Xbox Game Studios-titlarna som vi redan känner till, till exempel Fable, Gears of War: E-Day, Perfect Dark eller State of Decay 3.

En annan kandidat som kan tänkas lanseras nästa år är rollspelet Clockwork Revolution. Vi har inte hört något officiellt från Inxile Entertainment sedan utannonseringen förra året, men en röstskådespelare som är involverad i produktionen tror att det har premiär under 2025.

Röstskådespelaren har medverkat i en lång radda av spel, inklusive just Clockwork Revolution, och hävdade detta via Reddit" target="_blank">Reddit</a>. Tråden har sedan dess tagits bort, men flera användare i den tråden bekräftar dock att det är en riktig röstskådespelare och ingen som bara gissar.

Utöver Clockwork Revolution tror samma person att även Ace Combat 8 släpps 2025, men vi rekommenderar fortfarande att du tar detta med en nypa salt, och Inxile själva antyder på X att uppgifterna inte nödvändigtvis stämmer.

Clockwork Revolution
Inxile Entertainment är en oerhört begåvad rollspelsmakare.

Relaterade texterLoading next content