Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Runaway återvänder till konkurrenskraftiga Overwatch

Efter att ha lämnat scenen och lagt ner för snart tre år sedan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under dess mörkaste dagar som en konkurrenskraftig e-sport såg vi många stora organisationer och lag lämna Overwatch och istället fokusera sina ansträngningar någon annanstans. Detta berodde delvis på den enorma prislappen som var kopplad till att förvärva en Overwatch League plats, men också på grund av det begränsade stödet som nivå 2-scenen och lägre såg från Blizzard. Men nu när Overwatch League är död och Overwatch Champions Series verkar vilja göra det ännu enklare att komma in i esporten, återvänder ett av de mest historiska och berömda Overwatch -lagen.

Efter att ha stängts ner i juni 2021 har den koreanska organisationen Runaway meddelat att den återvänder och att den kommer att avslöja mer information (troligen sin lista) mycket snart. Med tanke på att det finns många begåvade koreanska proffs utan ett lag just nu, kan detta till och med se många av Runaways tidigare stjärnor komma tillbaka och tävla igen, som om det var pre-OWL-eran av konkurrenskraftiga Overwatch.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...Loading next content