Svenska
Gamereactor
lifestyle

Ryan Reynolds bland de senaste omgångarna av Alpine Racing-investerare

Formel 1-teamet har genererat en investeringsrunda på 200 miljoner euro, med Deadpool som en del av striden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den franska biltillverkaren Alpine har meddelat att man har avslutat ytterligare en investeringsrunda i sin Racing-division. Som noterats i ett pressmeddelande har finansieringsrundan sett en investerargrupp komma till laget och avsätta 200 miljoner euro, med denna investerargrupp bestående av värdepappersföretag och Hollywood A-listers.

Investerargruppen inkluderar företag som Otro Capital, RedBird Capital Partners och Maximum Effort Investments, där den senare leds av Deadpool själv, Ryan Reynolds och Rob McElhenney. Alpine kommer att använda Reynolds företags expertis för att hjälpa till att växa och bygga sitt varumärke ytterligare, något skådespelaren och hans team har stor erfarenhet av att följa tidigare investeringar med Wrexham AFC, Mint Mobile, Aviation Gin och mer.

Investeringsrundan, motsvarande en ägarandel på 24 % i laget, kommer att användas för att stödja och växa Alpine:s strategi och sportsliga ambitioner i Formula 1. Denna investeringsrunda ser nu också Alpine Racing värderas till cirka 900 miljoner euro.

Ryan Reynolds bland de senaste omgångarna av Alpine Racing-investerare
Detta är en annons:


Loading next content