Svenska
Gamereactor
nyheter
Deadpool

Ryan Reynolds pratar Tim Millers Deadpool 2-avhopp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mycket händer i Marvel-universumet nu för tiden och antihjälten Deadpool verkar stå för de flesta av händelserna. En av nämnda händelser, att första filmens regissör Tim Miller gav upp sin roll som regissör inför Deadpool 2, har dock de flesta inblandade varit tysta om. Någon annan regissör har heller inte nämnts.

Vi vet att filmens stjärna, den ultrakarismatiske Ryan Reynolds, tillsammans med manusförfattarna Rhett Reese och Paul Wernick ville bygga vidare på första filmens koncept och göra en charmigt imperfekt samt (för Hollywood) billig rulle. Sittandes i motsatt hörn hängde Miller vars plan var att skapa en film i sann episk Marvel-anda genom att satsa absurda summor på projektet för att kunna konkurrera med resterande superhjältefilmer. Reynolds vision var den som flest enades om och Miller hoppade av projektet.

I en intervju med GQ talade Reynolds enbart gott om Miller och förklarade att han, trots att de inte enades om Deadpools framtid på stora duken, respekterar Millers talang och engagemang.

"All I can really add is that I'm sad to see him off the film. Tim's brilliant and nobody worked harder on Deadpool than he did."

Deadpool

Tack, Geektyrant

Relaterade texter

DeadpoolScore

Deadpool

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

En miljard snuskiga skämt, en speedad hjälte och halvdan spelbarhet. Ungefär så tycker vi om High Moon Studios tolkning av Marvel-hjälten DeadpoolLoading next content