Svenska
Gamereactor
nyheter
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Rykte: Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp släpps snart

Den planerade premiären förra året ställdes in som en följd av Rysslands krig mot Ukraina, men nu är det tydligen snart på gång...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns fall där spelpremiärer och försäljning påverkas av det rådande världsläget. Det finns positiva fall, som till exempel framgången för Animal Crossing: New Horizons. Det släpptes mitt under pandemin och hjälpte miljontals människor att klara sig dessa dagar, samt ökade försäljningen av Switch till en ny publik.

Men det finns andra fall där en lansering sammanfaller med en händelse som kan påverka både titeln och utgivarens image, vilket var fallet med den ryska invasionen av Ukraina och den då stundande lanseringen av Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Det skulle släppas den 8 april 2022, men sköts upp på obestämd tid tills vi kunde se hur kriget i Ukraina utvecklades. Även om en läcka gjorde att några lyckliga kunde avnjuta det redan för ett tag sedan, väntar resten av oss fortfarande på nyheter om dess premiär - och nu har vi uppgifter som tyder på att det är dags i år.

En tråd på Famiboards lyfter fram förändringar på spelets Eshop-webbplats, med en "new NSUID attached". Som förklaras i samma inlägg innebär ett nytt NSUID att "pre-orders will go live at some point in the future".

Dessutom har annonser för det Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp hittats på nätet, bland annat på sajter som Amazon Mexico, Amazon Canada, Walmart, Best Buy och EB Games (tack, My Nintendo News).

Kort sagt verkar det äntligen vara på väg. Ser du fortfarande fram emot att spela dessa nya versioner av Advance Wars?

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Relaterade texterLoading next content