Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Mirage

Rykte: Assassins Creed Mirage har blivit försenat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Assassins Creed Mirage utannonserades tidigare i år av Ubisoft men än så länge är det inte mycket vi faktiskt vet om det kommande spelet i serien. Vi vet så mycket som att det kommer att utspela sig i Bagdad på 900-talet och spelet kommer att handla om Basim Ibn Ishaq som vi känner igen från Assassins Creed Valhalla. Däremot vet vi ännu inget om när det kan komma att släppas, enligt rapporter så var siktet inställt på tidigt 2023 men det verkar nu alltså inte bli så.

Det är Tom Henderson på Insider Gaming som hävdar att Assassins Creed Mirage nu drabbats av en försening bakom kulisserna och att Ubisoft nu siktar på att släppa spelet i Augusti 2023. Det skulle i så fall innebära att det kommer att ha gått nästan tre år mellan senaste spelet som ju är Assassins Creed Valhalla när det väl släpps.

Nyligen släpptes även sista uppdateringen med nytt innehåll till just Valhalla där ett sidouppdrag som knyter samman Valhalla med Mirage finns med så att de historierna kommer att överlappa.

Assassin's Creed Mirage
Assassins Creed Mirage ser alltså ut att bli försenat innan det ens fått ett släppdatum.

Relaterade texterLoading next content