Svenska
Gamereactor
nyheter
Contraband

Rykte: Avalanche-spelet Contraband försenat med drygt ett år

Även om det redan varit under utveckling under lång tid, verkar det inte som att vi får se det inom den närmaste tiden...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par år sedan utannonserade Microsoft ett stort exklusivt samarbete med svenska Avalanche Studios i och med spelet Contraband, ett fordonsbaserat spel som kretsar kring kupper (heists) med massor av tung action. Men sedan den första CG-teasern har vi inte hört något konkret, och det beror på att spelets utveckling enligt uppgift varit svår.

Nyligen uppgav den etablerade Xbox-insidern Colt Eastwood via GameOnDaily att spelet var tänkt att släppas under 2022, men att Avalanche valde att fördröja spelet internt med över ett år.

Det skulle isåfall innebära att det släpps under 2023, vilket i sin tur förmodligen betyder att det visas upp på Xbox Games Showcase den 11 juni. Men om det verkligen blir så känns oklart då det helt saknas rykten om saken, och hemligheter är svåra att hålla i dessa dagar.

HQ
Contraband

Relaterade texter

1
Contraband tycks vara en riktig storsatsning

Contraband tycks vara en riktig storsatsning

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de nya spelserierna som utannonserades under Microsofts presskonferens på E3 i år var Contraband. Det utvecklas av svenska Avalanche Studios, mest kända för Just...



Loading next content