Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Rykte: Bilder från Xbox One-versionen av Forza Motorsport har läckt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Forza Motorsport utannonserades för nästan två år sedan och de flesta trodde att det skulle släppas 2021. Det är det åttonde spelet i serien och en uppföljare till Forza Motorsport 7 som lanserades 2017, men trots detta visade det sig att Forza Horizon 5 istället både utannonserades och lanserades förra året.

Nu kan vi ha fått ett nytt livstecken från Forza Motorsport, vilket är en uppsättning läckta screenshots från en Xbox One-version som är daterad till juli 2021. Även om den här versionen inte ens är formellt utannonserad ser skärmdumparna verkliga ut, och Forza Horizon 5 släpptes också för Xbox One.

Flera insiders hävdar att spelet för närvarande betatestas och att en gameplay-uppvisning inte är alltför långt borta. Eftersom Microsoft bekräftat ett Xbox & Bethesda Games Showcase den 12 juni, tippar vi att det blir då vi får se spelet på allvar första gången samt får veta om det faktiskt kommer till Xbox One också, utöver de uppenbara PC- och Xbox Series S/X-versionerna.

Forza Motorsport

Tack Marlis

Relaterade texter

2
5 Snabba: Forza Motorsport

5 Snabba: Forza Motorsport

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Petter Hegevall

Under hösten ryktas Turn 10 och Microsoft rulla ut det åttonde spelet i Forza Motorsport-serien och Hegevall har samlat ihop den information som just nu finnes att tillgå...Loading next content